Voor ZZP’ers en MKB-bedrijven bied ik totaaloplossingen op het gebied van ICT.

Wij vinden dat ICT middelen zich moeten gedragen zoals u dat wilt: helpen bij de aanschaf van nieuwe computers, printers en andere randapparatuur en het aanleggen, beheren van netwerken. Wij helpen ook klanten bij het kiezen van de juiste software voor hun bedrijf en ervoor dat uw computers en uw netwerk veilig zijn.

In samenwerking met ESET internetbeveiliging  zorgen wij dat onbevoegden geen toegang hebben tot uw gegevens en maak dagelijks een automatische back-up van al uw gegevens. Wij zijn ook thuis in de wereld van het internet. Wij ontwerpen, bouwen en onderhouden websites, huisstijl en zorgen dat deze vindbaar zijn op het internet.

Mijn hoofdwerkzaamheid bestaat uit het bieden van ICT-oplossingen door middel van installaties,

nieuwe apparatuur en reparaties. Daarnaast kunt u bij mij terecht met vrijwel elke vraag op het gebied van ICT en internet.

Mijn uitgangspunt is het leveren van de allerbeste dienstverlening op maat. Ik werk niet op basis van ‘uurtje-factuurtje’ maar maak eerst kosteloos een inventarisatie en informeer u over de mogelijkheden. Het gaat erom dat er voor u een goede oplossing komt. In het geval van nieuwe installaties, aankopen of reparaties kom ik vooraf bij u langs om uw situatie in schatten of het defecte apparaat op te halen.

Op basis van mijn eerste bezoek breng ik een eerlijk advies uit. Is het echt nodig om een apparaat te vervangen of kan het gerepareerd worden? Welke nieuwe laptop past het best bij u? Welke softwareprogramma’s heeft u nodig? Pas daarna gaan we aan de slag.

Staat hier niet bij wat u zoekt?

Neem eens contact met me op over de mogelijkheden.

ONDERHOUD

Wist u dat uw computer net als uw CV-ketel en uw auto onderhouden moet worden? Daarom bieden wij u een onderhoudsabonnement aan. Met een onderhoudsabonnement van ICT3Bruggen verzekert u zich op een voordelige manier van preventief onderhoud van uw computer en voorkomt u vervuiling, vertraging en veroudering van uw computer.
Door dit abonnement af te sluiten heeft u altijd een computerhulp bij de hand. Als trouwe klant bent u twee maal per jaar verzekerd van het nodige onderhoud aan uw computer en kunnen wij u volledig ontzorgen met uw computerproblemen. Indien gewenst krijgt u voorrang bij incidenten of storingen.

Wat wij voor u doen

Een maal per jaar belt een van onze medewerkers u op en maakt met u een afspraak om uw pc een onderhoudsbeurt te geven middels een checklist met alle relevante onderhoudspunten. Voor particuliere klanten word een keer per jaar een onderhoud uitgevoerd op locatie
Wij controleren uw computer, en indien wij bij de onderhoudsbeurt vreemde dingen constateren bespreken wij dit met u. Onze gecertificeerde ICT-specialisten kunnen telefonisch en via hulp op afstand problemenoplossen. U kijkt zelf mee hoe het probleem wordt aangepakt. Het voordeel hiervan is dat u direct geholpen wordt en vaak direct weer verder kunt waarmee u bezig was.

Waarom een onderhoudsabonnement?

 

  • U bespaart op reparatiekosten.
  • Uw computer gaat gemiddeld twee jaar langer mee.
  • Door installatie van de laatste updates en servicepacks en beveiliging blijft uw computer continu goed beveiligd
  • Wanneer uw tijdens onderhoud antivirus aanschaft installeren wij deze gratis.

Onderhoudspakket

Voorrang bij elke storing!
Onbeperkt gebruik maken van onze Hulp op afstand-service
Haal& brengservice van uw apparaten
Maar liefst 300 belminuten per jaar!
Inclusief 1x per jaar onderhoud op uw systeem
Ma-vr open tot 22:00 en zaterdag tot 20:00
Professionele helpdesk binnen hand bereik
Inclusief Windows, Mac, Tablet en Smartphone ondersteuning
Betaling via ideal of factuur
Hulp vanuit buitenland / op vakantie
Snel geregeld, geen gedoe. Maandelijks opzegbaar. Veilig ondernemen.

6.95€ per maand