Skip to content

MICROSOFT

Microsoft 365 voor bedrijven

Met Microsoft 365 heb je de mogelijkheid om videobellen met collega’s terwijl je samen aan een document werkt, zelfs als je niet op kantoor bent. Met behulp van Microsoft Teams, dat deel uitmaakt van Microsoft 365, kun je videovergaderingen houden, chatten en bestanden delen met je collega’s. Dit stelt je in staat om real-time samen te werken, feedback te geven en wijzigingen aan te brengen in documenten, ongeacht je locatie.

Als je vanuit huis werkt en nog een laatste wijziging in een offerte wilt aanbrengen, kun je eenvoudig toegang krijgen tot je documenten via Microsoft 365. Met behulp van de Office-apps, zoals Word, Excel of PowerPoint, die beschikbaar zijn op je smartphone, laptop en tablet, kun je het specifieke document openen en bewerken. Alle wijzigingen die je aanbrengt, worden automatisch gesynchroniseerd met de cloud, waardoor je collega’s direct toegang hebben tot de bijgewerkte versie.

Dankzij de cloudgebaseerde opslag van OneDrive for Business kun je ook je bestanden veilig opslaan en synchroniseren tussen al je apparaten. Dit betekent dat je vanaf elk apparaat met internettoegang toegang hebt tot je documenten, ongeacht of je op kantoor, thuis of onderweg bent.

Met Microsoft 365 heb je in feite je volledige werkplek altijd binnen handbereik, waardoor je productief kunt blijven en naadloos kunt samenwerken, ongeacht waar je je bevindt en welk apparaat je gebruikt.

Vaste kosten per maand

Microsoft 365 heeft oplossingen die zijn afgestemd op je bedrijfsbehoeften, ongeacht de grootte van je bedrijf.

Werken in de Cloud

Altijd en overal toegang tot uw mail, agenda en bestanden via een veilige verbinding, op ieder apparaat

MFA autenticatie

MFA staat voor Multi-Factor Authentication, ook wel bekend als tweestapsverificatie. Het is een extra beveiligingslaag die wordt toegepast bij het aanmelden bij een account of systeem

Persoonlijke Sevicedesk

Ondersteuning van onze Servicedesk bij vragen

Meer informatie?

Wij adviseren u graag over de diverse mogelijkheden van voor uw specifieke apparaat.

Welke apps bevat Microsoft 365?

Microsoft 365 bevat een uitgebreide verzameling apps en services die zijn ontworpen om productiviteit, samenwerking en communicatie te bevorderen. Hier zijn enkele van de belangrijkste apps die zijn opgenomen in Microsoft 365: