Verkoop en inkoop

levert nieuwe computers, randapparatuur en softwarepakketten

ICT3Bruggen levert nieuwe computers, randapparatuur en softwarepakketten op maat.

ICT3Bruggen neemt deze zoektocht uit handen.

Ik voer een vooronderzoek uit en voorzie u van een gratis advies. Op basis hiervan stel ik een laptop of computer voor u samen die perfect aansluit bij wat u nodig heeft. Daarbij gebruik ik enkel A-merk onderdelen. Ik installeer een virusscanner en de benodigde software, breng het gebruiksklare apparaat bij u thuis of op het werk en installeer hem indien gewenst ter plekke. Ook kan ik uitleg geven over hoe de computerprogramma’s werken. Het enige wat u nog hoeft te doen, is uw nieuwe computer of laptop aanzetten. U kunt direct aan de slag. Meer weten? Bel me of stuur een bericht.

Verkoop

De ICT-wereld verandert continu en de snelle ontwikkelingen zijn haast niet bij te houden. Welke laptop past nu het best bij wat ik nodig heb? Hoeveel RAM-geheugen heb ik nodig?
Wat voor processor kan ik het beste nemen en wat betekent 120gb?

Inkoop

Vaak zijn gebruikte spullen nog veel geld waard. Heeft u een laptop, mobiele telefoon, tablet of soortgelijk apparaat dat u niet meer gebruikt? U kunt hem verkopen en er veel geld mee verdienen, of de aankoop van uw nieuwe laptop of telefoon ermee financieren. Benieuwd wat uw product waard is? Stuur me een berichtje.