Skip to content

Webdesign

WEBSITE

WEB DEVELOPMENT

Bent u klaar om met uw product Nederland en de wereld over te nemen? Dan bent u klaar voor uw eigen plekje online, om uw product echt op de kaart te zetten! Ons team kan er voor zorgen dat u goed vindbaar bent in Google en dat uw website precies naar wens wordt ontworpen en gebouwd. Zodat uw website een perfecte representatie wordt van uw bedrijf/product.

VORMGEVING

GRAFISCH DESIGN

Is uw bedrijf toe aan een nieuwe frisse uitstraling? Of wilt u uw top idee tot leven brengen?  Dan staat ons team van ervaren Logo ontwerpers en grafische vormgevers klaar om u te helpen, om uw ideeën te vertalen naar goed werkende en prachtige producten! Wij kunnen u helpen op elk gebied, van logo design en volledige huisstijl tot aan app design.

Waar bent u naar opzoek?

Website Basis

Voor ondernemers en ZZP’ers die geen zin hebben in gedoe, maar wel een complete website met CMS willen laten bouwen tegen een scherp tarief.

Vanaf €750,-

website custom

Voor ondernemers en organisaties die willen investeren in een waanzinnig nieuw design op maat en een corporate website die bloedsnel laadt.

Vanaf €1700,-

Maatwerk website

Voor organisaties die het gehele proces van concepting, content en ontwikkeling van een nieuwe website met maatwerk functionaliteiten uit handen willen geven.
Onderhoud & Beveiliging

Beveiligde Websitepatches

Uw website altijd 'up-to-date' betekend een veilige website. Wij zorgen voor een beveiligde verbinding tussen uw website en uw bezoekers. Mocht uw website vastlopen door een update van een plug-in? dankzij onze dagelijkse back-ups, zetten we jouw website met één klik terug naar een vorige versie.

off-site backups

Off-site back-ups zijn onmisbaar voor een optimaal beveiligde website. Uw website word dagelijks op een externe server opgeslagen zodat u deze nooit kunt verliezen. Wij zorgen met deze back-ups tot 10 dagen terug in de tijd en dat geeft zekerheid.

Beveiliging & Malware

Het kan gebeuren dat jouw website wordt gehackt. Ondanks eventueel genomen maatregelen om juist dit te voorkomen. uw website wordt continue gescand op virussen, hack aanvallen en malware.

Performance checks​

Uw website word continue gecheckt op performance. De prestatie van uw website is belangrijk hoe Google uw website waardeert en positioneert in de Google zoekmachine.

Performance checks​

Uw website wordt 24/7 gemonitoord. op deze wijze kunnen we de website in de gaten houden en downtime voorkomen

Maandelijkse rapportage

U ontvangt elke maand een uitgebreide rapportage over de updates, back-ups, securityscans, performance en uptime van uw website. Uitgevoerde werkzaamheden aan uw website staat overzichtelijk in het rapport beschreven.

Kies je pakket

Basis

Onderhoud & Beveiliging

€47,50,-

excl. btw per maand

Contactmethode en tijden

Standaard

Onderhoud & Beveiliging

€70,-

excl. btw per maand

Contactmethode en tijden

* Onbeperkte aanpassingen aan teksten, foto’s, menu’s, links en widgets. Exclusief aanpassen van design, producten, het aanmaken van nieuwe pagina’s en of implementeren van nieuwe plug-ins

Benieuwd naar ons werk?

Bekijk hier een aantal van ons eerder afgeronde projecten.