Skip to content

WERKPLEKBEHEER

ICT Oplossingen bij ICT3Bruggen

Effectieve ICT Oplossingen zijn essentieel voor het soepel functioneren van moderne bedrijven. Bij ICT3Bruggen begrijpen we de uitdagingen waarmee organisaties worden geconfronteerd bij het beheren en onderhouden van hun IT-infrastructuur. Wij bieden hoogwaardige oplossingen op het gebied van werkplekbeheer, die zijn ontworpen om uw bedrijf te ondersteunen en uw productiviteit te verbeteren.

Onze diensten omvatten:

Werkplekbeoordeling: We beginnen met een grondige analyse van uw huidige werkplekomgeving. We identificeren knelpunten, inefficiënties en mogelijke verbeterpunten.

Ontwerp en implementatie: Op basis van onze bevindingen ontwerpen we een oplossing op maat die voldoet aan uw behoeften. We zorgen voor een naadloze implementatie met minimale verstoring van uw bedrijfsactiviteiten.

Applicatiebeheer: We helpen u bij het beheren van uw softwaretoepassingen, inclusief installatie, configuratie, updates en licentiebeheer. We zorgen ervoor dat uw medewerkers de benodigde tools hebben om productief te zijn.

Beveiliging en compliance: We implementeren robuuste beveiligingsmaatregelen om uw werkplekken te beschermen tegen externe bedreigingen. We zorgen er ook voor dat uw werkplekken voldoen aan relevante compliance-voorschriften.

Ondersteuning en onderhoud: Ons team staat klaar om u te ondersteunen bij eventuele technische problemen en vragen. We bieden regelmatig onderhoud en proactieve monitoring om problemen vroegtijdig te detecteren en op te lossen.

Advies op maat voor u en uw bedrijf!

Bij ons begrijpen we dat elk bedrijf uniek is, met specifieke behoeften en doelen op het gebied van informatietechnologie. Daarom bieden wij advies op maat om ervoor te zorgen dat uw IT-infrastructuur perfect aansluit bij uw bedrijfsstrategie en groeiplannen.

Onze ervaren IT-consultants staan klaar om met u samen te werken en een diepgaand inzicht te krijgen in uw organisatie. We luisteren naar uw wensen, analyseren uw bestaande IT-systemen en identificeren kansen voor verbetering en optimalisatie.

U kunt rekenen op:

Meer weten?

Bij ICT3Bruggen streven we naar langetermijnrelaties met onze klanten. We blijven betrokken en bieden voortdurende ondersteuning om ervoor te zorgen dat uw werkplekken optimaal blijven functioneren na de implementatie van onze oplossingen.

Neem vandaag nog contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek en ontdek hoe Werkplekbeheer Advies op Maat uw werkplekomgeving kan transformeren en uw bedrijf naar nieuwe hoogten kan brengen.

Onderhoud:

Van uw computer, laptop of tablet.

Computeronderhoud biedt verschillende voordelen die de algehele prestaties, betrouwbaarheid en veiligheid van uw computersystemen verbeteren. Hier zijn drie belangrijke voordelen van regelmatig computeronderhoud:

Kies je pakket

Particulier

per werkplek €8,50 p/m (incl. btw)

Contactmethode en tijden

Zakelijk

per werkplek €12,50 p/m (excl. btw)

Contactmethode en tijden